• banner kapsalon oisterwijk

HAIR@RACHEL

Kapsalon & Haarwerken Oisterwijk


Kapsalon


Haarwerken

HAIR@RACHEL is een moderne kapsalon in een rustige omgeving in Oisterwijk. Echt een plek om even tot rust te komen onder het genot van een kopje thee of heerlijke cappuccino. Vrouwen, mannen en kinderen kunnen terecht in de salon voor wassen, knippen, verven en föhnen. De kapsalon is elke donderdag en vrijdag geopend van 08.30 tot 18.00 uur.

HAIR@RACHEL is gecertificeerd ANKO haarwerkspecialist en wil daarmee een oplossing bieden voor dunner wordend haar en kaalheid bij vrouwen. Ook voor gewoon voller of langer haar! U kunt bij mij terecht voor onzichtbare haarverlenging, diverse hair extionsions, hair weft, dames pruiken en haarwerk op maatwerk. In een gratis intakegesprek help ik u graag een keuze maken tussen de verschillende materialen en mogelijkheden.

Chi-logo HAIR@RACHEL werkt met de producten van CHI: de markleider in professionele kappersproducten met een breed assortiment aan producten om het haar te verzorgen en te stylen. De producten van CHI zijn niet getest op dieren. U betaalt geen toeslag voor het gebruik van deze producten tijdens uw behandeling. Alle producten die tijdens de behandeling gebruikt worden, zijn te koop in de kapsalon. Voor het verven van haar werkt HAIR@RACHEL met Ionic Color haarverf. Deze haarverf is vrij van ammonia en gemaakt van natuurlijke grondstoffen en daardoor beter voor uw haar, uw gezondheid en het milieu. Lees hier meer over de CHI Ionic Color haarverf.

Haarwerkspecialist-logoHAIR@RACHEL is gecertificeerd ANKO haarwerkspecialist. Dat betekent dat ik verschillende opleidingen heb gevolgd, werk volgens de Erkenningsregeling ANKO Haarwerk Specialist (AHS) en de Algemene Voorwaarden Uiterlijke Verzorging en dat ik ben aangesloten bij de geschillencommissie. Klik op het logo voor meer informatie over het vrijblijvende intakegesprek, vergoedingen, het reserveren van haarwerk, nazorg, onderhoud en garantie van haarwerken. Tevens vindt u hier informatie over de vakantiewaarneming, klachtenprocedure en de geschillencommissie.