skip to Main Content

Haarwerken

Haarstukjes en pruiken

Echt haar & synthetisch

Specialist in haarstukjes en pruiken

Haarwerken en pruiken zijn er in allerlei soorten en maten, zo zijn er pruiken die het hele hoofd bedekken maar ook pruiken en haarwerken die voor een gedeelte het hoofd bedekken. Bij HAIR@RACHEL kijken we echt specifiek naar uw wens. Wilt u bijvoorbeeld haarverlenging, meer volume, een klein haarstukje of een volledige pruik? Geen probleem! We bieden haarstukjes en pruiken voor mannen en vrouwen. Alles is hierin mogelijk, zolang u maar tevreden bent.

Haarwerken

Haarwerken op maat

Waarom haarwerken en pruiken?

Er zijn verschillende redenen waarom pruiken en haarwerken een uitkomst kunnen bieden. Bij de haarziekte alopecia androgenetica wordt de scalp (het haar bovenop het hoofd) dunner, dit wordt ook wel mannelijke kaalheid genoemd. Dit kan als vervelend ervaren worden. Hiervoor zijn haarstukjes en pruiken die een gedeelte van het hoofd bedekken, de ideale oplossing.

Alopecia Areata is een veel voorkomende haarziekte waarbij het haar op sommige plekjes uitvalt en het na een tijdje weer aangroeit. Dit plekje kan zich na verloop van tijd ook gaan verplaatsen. Hiervoor is een op maat gemaakt haarstukje ideaal omdat het steeds op een andere plek gebruikt moet worden.

Alopecia totalis is een haarziekte waarbij al het haar uitvalt over heel het lichaam, dus ook op het hoofd. Hierbij kunnen we haarwerk op maat of confectie haarwerk gebruiken.

Bij de behandeling van kanker wordt vaak chemotherapie toegepast. Dit heeft tot gevolg dat het haar volledig of gedeeltelijk uitvalt. Hiervoor worden haarwerken en pruiken die het gehele hoofd bedekken vaak gebruikt. Uiteraard worden deze ook volledig naar uw wens op maat gemaakt.

Contact opnemen

Pruiken en haarwerken voor mannen en vrouwen

Bij HAIR@RACHEL creëren we haarstukjes en pruiken voor mannen en vrouwen. Kaalheid is een veel voorkomend probleem bij mannen en vrouwen. Voor sommige mensen kan dit onzekerheid met zich meebrengen. Bij ons vindt u de meest realistische, onzichtbare haarwerken en pruiken. Zodat u met een tevreden gevoel en met een natuurlijke bos haar naar buiten stapt. Omdat wij pruiken en haarwerken in oneindig veel soorten en maten hebben, adviseren wij om eerst vrijblijvend een afspraak te maken zodat wij kunnen luisteren naar uw wensen.

Nazorg

Het nemen van een haarstukje is natuurlijk best een flinke stap. Iedereen zal moeten wennen aan het dragen van een haarwerk. Wij nemen dan ook uitgebreid de tijd om u de beste nazorg te geven. Zo begeleiden we u zodat u thuis uw haarwerk op de juiste manier kunt verzorgen en stijlen. Als u achteraf nog vragen heeft over uw haarwerk kunt u ook ten alle tijden met ons contact opnemen. Daarnaast kunt u uiteraard ook bij ons terecht om uw haarwerk te wassen, knippen of te föhnen.

Afspraak maken

Afspraak maken
06 295 370 70