skip to Main Content

Pruiken echt haar

Pruiken van echt haar bij HAIR@RACHEL

Haarwerken en pruiken zijn er in allerlei soorten en maten, zo zijn er pruiken die het hele hoofd bedekken maar ook pruiken en haarwerken die voor een gedeelte het hoofd bedekken. Er zijn pruiken van echt haar of pruiken van synthetisch haar. Bij HAIR@RACHEL kijken we echt specifiek naar uw wens. Wilt u bijvoorbeeld haarverlening, meer volume, een echt haar pruik of een pruik van synthetisch haar, een klein haarstukje of een volledige pruik? Geen probleem! We bieden haarstukjes en pruiken voor mannen en vrouwen. Alles is hierin mogelijk, zolang u maar tevreden bent. Hieronder leest de voordelen van echte pruiken.

Echt haar pruik

Pruiken van echt haar of van synthetisch haar heb je in verschillende soorten en maten. Echte pruiken lijken het meest op ons eigen haar. Als u de juiste krul, stijl of slag zoekt dan kan dit mooi in het eigen haar verwerkt worden of het eigen haar wordt volledig bedekt door een echt haar pruik. Wat u maar wilt. Pruiken van echt haar zijn meestal duurder qua aanschaf en hebben meer aandacht nodig dan een synthetische vezel, maar het heeft wel een aantal flinke voordelen.

Voordelen van echte pruiken

Een echt haar pruik wordt vaak gebruikt bij mensen die het leuk vinden om hun haar bijvoorbeeld te stijlen of te krullen. U kunt met pruiken van echt haar namelijk exact hetzelfde doen wat u met uw eigen haar ook zou kunnen doen. Als u graag lang haar wilt zijn echte pruiken de beste oplossing. Zo’n haarwerk kan namelijk langer dan 30 centimeter gebruikt worden in tegenstelling tot een pruik van synthetisch haar.

Contact opnemen

Pruiken echt haar vs. synthetisch haar

Of u nu kiest voor een haarwerk van echt haar of een haarwerk van synthetisch haar, beide zijn vrijwel niet van echt te onderscheiden. Toch zitten er wel een aantal verschillen tussen de haarwerken. We zetten ze hieronder even op een rijtje.

Echt haar Synthetisch haar
Modelleren Intensief Eenvoudig
Haar langer dan 30 cm Ja Nee
Levensduur Ca. 1 jaar, mits goed verzorgd Ca. 6 – 9 maanden, mits goed verzorgd
Prijs Hoog segment Laag tot midden
Wassen / Shampoo Mag dagelijks Minimaal 1x per week
Conditioner Mag dagelijks Minimaal 1x per week
Haarlak Ja Alleen speciale van HAIR@RACHEL
Föhnen Ja Nee
Stijltang / Krultang Ja Nee
Haar verven Ja Nee
Slapen Ja Nee
Zwemmen Ja Nee
Sporten Ja Is niet aan te raden

Afspraak maken

Afspraak maken
06 295 370 70