skip to Main Content

Haarwerken

Goede haarwerken zijn niet te onderscheiden van uw echte haar. De kwaliteit van onze haarwerken is zó goed dat het woordje pruik misplaatst is. Wij noemen het tegenwoordig liever haarwerken dan pruik. Een pruik koop je bij de feestwinkel en daar zie je een haarwerk op maat gemaakt niet.

Haarwerk echt haar

Een haarwerk van echt haar of van synthetisch haar heb je in verschillende soorten en maten. Haarwerken van echt haar lijken het meest op ons eigen haar. Als u de juiste krul, stijl of slag zoekt dan kan dit mooi in het eigen haar verwerkt worden of het eigen haar wordt volledig bedekt. Wat u maar wilt. Een haarstuk van echt haar is meestal duurder qua aanschaf en hebben meer aandacht nodig dan een synthetische vezel.

Soorten haarwerken

Voordelen van haarwerken echt haar

Haarwerken van echt haar worden vaak gebruikt bij mensen die het leuk vinden om hun haar bijvoorbeeld te stijlen of te krullen. U kunt met een echt haarwerk namelijk alles doen wat u met uw eigen haar ook zou kunnen doen. Als u graag lang haar wilt is een haarstuk van echt haar de beste oplossing. Zo’n haarwerk kan namelijk langer dan 30 centimeter gebruikt worden.

Synthetisch haar

In tegenstelling tot een haarwerk van echt haar heeft een haarwerk van synthetische vezel altijd een lengte korter dan 30 centimeter. Dit is dan ook een goede oplossing voor mensen die graag een kortere lengte dragen en zo min mogelijk aan het haar willen doen. U hoeft dit haarwerk alleen maar te wassen, te conditioneren en op te laten drogen op een droogrekje. Dit haarwerk zal dan zo opdrogen hoe wij het in model hebben gebracht. Daarnaast is een synthetische vezel/haar relatief goedkoper dan een haarwerk van echt haar.

Contact opnemen

Synthetisch haar vs. Haarwerken van echt haar

Zowel een echt haarwerk als een synthetisch haarwerk is niet van het echt haar te onderscheiden. Het monofilament waarop de haren geknoopt worden is zo dun dat uw hoofdhuid te zien is en het net lijkt of het haar uit uw hoofdhuid komt. We zetten de verschillen tussen beide haarwerken nog even op een rijtje.

Echt haar Synthetisch haar
Modelleren Intensief Eenvoudig
Haar langer dan 30 cm Ja Nee
Levensduur Ca. 1 jaar, mits goed verzorgd Ca. 6 – 9 maanden, mits goed verzorgd
Prijs Hoog segment Laag tot midden
Wassen / Shampoo Mag dagelijks Minimaal 1x per week
Conditioner Mag dagelijks Minimaal 1x per week
Haarlak Ja Alleen speciale van HAIR@RACHEL
Föhnen Ja Nee
Stijltang / Krultang Ja Nee
Haar verven Ja Nee
Slapen Ja Nee
Zwemmen Ja Nee
Sporten Ja Is niet aan te raden

Zoals u kunt zien zijn er dus nogal wat verschillen. Om voor u de juiste keuze te maken nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend intake gesprek. Daarin kunnen we samen kijken wat voor haarwerk het beste bij u past.

Afspraak maken

Afspraak maken
06 295 370 70