skip to Main Content

Onzichtbare haarwerken

Onzichtbare haarwerken en haarverlenging

Onzichtbare haarverlenging van Dante couture

Onzichtbare haarverlenging is een snelle en eenvoudige manier om meer volume of lengte aan uw haar toe te voegen. HAIR@RACHEL werkt met de onzichtbare haarverlenging van Dante Couture. Dante Couture is vervaardigd uit meer dan 100 gram ‘human hair’ van zeer goede kwaliteit. Dante Couture maakt gebruik van het Miracle Wire haarverlengingssysteem waardoor de haarverlenging absoluut onzichtbaar is. Daarnaast is het systeem totaal onschadelijk voor uw eigen haar en daarom uiterst geschikt wanneer u uw haar wat rust gunt. De Dante Couture is verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes en 2 structuren. Eén extension staat gelijk aan ongeveer 150 losse hairextensions.

Mogelijkheden

De voordelen van Dante Couture

  • 100% echt haar
  • Geen weaving, clips of lijm
  • Prachtig vol en lang haar in minder dan 1 minuut
  • Iedereen kan het!
  • Gemakkelijk te stylen
  • Mag gestyled worden met stijl- of krultang
  • Geen enkele beschadiging aan uw eigen haar

Prijzen onzichtbare haarverlenging / Dante Couture

Prijzen zijn exclusief knippen en föhnen.

Stijl* 30 cm vanaf €210,-
Stijl* 40 cm vanaf €260,-
Stijl* 50 cm vanaf €299,-

* Prijs voor slag of krul op aanvraag.

Onderhoud onzichtbare haarwerken

Alle onzichtbare haarwerken hebben onderhoud nodig, ongeacht of ze uit echt haar of uit synthetisch haar bestaan. Zo dient u het regelmatig te wassen, zodat het huidtalg en andere vuile stoffen die in uw haarwerk terecht zijn gekomen, verwijderd worden. Daarnaast kunnen wij ook uitleggen hoe u het beste slijtage aan uw haarwerk kan voorkomen. Denk hierbij aan de schade die het haarwerk kan oplopen zodra deze te maken krijg met overmatige transpiratie, warmtebronnen of wrijving. Bij HAIR@RACHEL geven wij u graag een aantal handige tips om deze vormen van slijtage tegen te gaan. Daarnaast kunt u altijd bij ons in de salon terecht voor het wassen, knippen en föhnen van uw haarwerk.

HAIR@RACHEL

HAIR@RACHEL is gecertificeerd ANKO haarwerkspecialist en wil daarmee een oplossing bieden voor dunner wordend haar en kaalheid. Maar ook voor gewoon voller of langer haar. Bent u op zoek naar een dergelijke oplossing? Kom dan gerust eens langs in onze moderne kapsalon in Oisterwijk. Hier kunt u altijd terecht voor een vrijblijvend intake gesprek onder het genot van een kopje thee of heerlijke cappuccino.

Afspraak maken

Afspraak maken
06 295 370 70