skip to Main Content

Maatwerk

Haarwerk op maat

Haarwerk op maat

Een haarwerk op maat is een haarwerk dat helemaal passend op uw hoofd wordt gemaakt. Dit betekent dat ieder klein bobbeltje of deukje wat u op uw hoofd heeft, ook verwerkt zal worden in het haarwerk of haarstuk. Wij maken een mal van uw hoofd met gips of met plakband. Dit ligt aan de grote van het haarwerk. Dit wordt met deskundige precisie gedaan. Een haarwerk op maat van echt haar wordt aan de hand van uw persoonlijke wensen gemaakt.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Kleur en lengte
  • Soort haar
  • Slag, krul of juist stijl
  • De richting waar het haar naartoe valt (kruin, scheiding)
  • De dikte van de inplant
  • Bevestigingsmogelijkheden

Voorbeelden

Haarwerken op maat

Als u nog haar heeft wordt er een pluk bij u afgeknipt zodat we op zoek kunnen gaan naar het haar dat perfect bij u past. Zo gaan we op zoek naar haar met dezelfde slag, krul of stijl als uw eigen haar. Op die manier creëren we een haarwerk dat niet van uw eigen haar te onderscheiden is. Heeft u van nature een scheiding of een kruin? Ook die kunnen we verwerken in het haarwerk. Dit alles heeft wel tijd nodig, maar dan krijgt u wel het beste resultaat.
Op een haarwerk op maat zit namelijk een levertijd tussen de 6 en 8 maanden. Dat betekent dat zo’n haarwerk niet geschikt is voor mensen die snel haaruitval krijgen. Bijvoorbeeld door een ziekte of chemokuur. In dat geval is een confectie pruik meer geschikt. Die worden gemaakt voor mensen die ieder jaar een haarstuk nodig hebben waarbij hun eigen haar niet meer terug groeit. Kijk daarvoor onder het kopje confectie pruiken.

Verzorging haarwerk op maat

Of u nu een haarwerk van echt haar of van synthetisch haar heeft, de verzorging van het haarwerk is erg belangrijk. Zo dient het haarwerk regelmatig gewassen te worden zodat vuile stofjes verwijderd worden. Daarnaast kan het haarwerk na verloop van tijd ook enige slijtage oplopen. Denk hierbij aan de schade die het haarwerk oploopt zodra deze te maken krijgt met overmatige transpiratie, warmtebronnen of wrijving. Bij HAIR@RACHEL leggen we u graag uit hoe u het beste deze vormen van slijtage tegen kunt gaan.

Maak een afspraak

Om het beste haarwerk op maat te maken, luisteren we graag eerst naar uw wensen. Daarom maken wij graag een persoonlijke afspraak zodat u met al uw vragen en wensen bij ons terecht kunt. U kunt altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Dan nodigen wij u graag uit bij ons op de salon. Zodat we voor u het beste haarwerk kunnen samenstellen en u uiteindelijk tevreden bij ons de deur uitstapt.

Afspraak maken

Afspraak maken
06 295 370 70