skip to Main Content

Haarverlenging

De mooiste haarverlenging vind je bij HAIR@RACHEL

Haarverlengingen vind je in heel veel verschillende soorten en maten. Een haarverlenging wordt ook wel een hairextension genoemd. Wil je graag je haar verlengen of je haar meer volume geven? Dan is een hairextension de perfecte oplossing. Bij HAIR@RACHEL bent u aan het juiste adres voor de beste en meest natuurlijke haarverlenging.

Je haar verlengen bij HAIR@RACHEL

Bij HAIR@RACHEL heeft u de keuze uit allerlei verschillende soorten hairextensions qua kleur, lengte en bevestigingstechnieken. Als u twijfelt welke extension voor u het meest geschikt is, helpen wij u graag om hierin de juiste keuze te maken.

Keratine extensions

De beste hairextensions hebben een stevige bonding van keratine. Keratine is de bouwstof van ons eigen haar, waardoor de bonding goed met ons eigen haar matched. Op deze manier kun je op een erg natuurlijke manier je haar verlengen. Bij de extensions in het haar wordt de bonding warm gemaakt en zo wordt het aan uw eigen haar bevestigd. Na het plaatsen van de haarextensions mag het haar direct gewassen en gestyled of gekruld worden. De haren zijn niet herbruikbaar en gaan ongeveer 3 maanden mee. Hoeveel extensions in het haar nodig zijn ligt aan de dikte van uw eigen haar en welke lengte u graag wilt.

Hairweft extensions

Wilt u snel uw haar verlengen of volume toevoegen, dan zijn Hairweft hairextensions uitermate geschikt. Het is herbruikbaar en wordt elke 6 tot 10 weken omhoog geplaatst. Deze worden bevestigd met microringetjes en is niet schadelijk voor het haar omdat u geen remove lotion nodig heeft om ze te verwijderen. Mits u ze goed verzorgt en niet te veel föhnt, stijlt of krult, gaan de Hairweft extensions 9 tot 12 maanden mee.

Tape extensions

Tape extensions zijn heel eenvoudig te plaatsen en hebben een flexibele aanhechting. Deze soorten haarverlenging blijven 6 tot 10 weken zitten en moeten daarna verwijderd worden met een removal lotion. Daarna wordt er nieuwe tape opgezet en weer in het haar geplaatst. Ook voor deze soorten extensions geldt dat ze 9 tot 12 maanden meegaan, mits u ze goed verzorgt.

Wonderweft

Wonderweft extensions hebben een PU rand van 8 centimeter breed waar gaatjes in zitten. Door die gaatjes wordt het eigen haar gehaald en deze worden aan de onderkant bevestigd met een keratine bonding of met een microringetje. Dit systeem is uitermate geschikt voor dikker haar en als u snel een verlenging wilt. Het haar is herbruikbaar en gaat 9 tot 12 maanden mee, mits goed verzorgt.

Contact

Bent u op zoek naar een haarverlenging? Maak dan eens een afspraak met HAIR@RACHEL. Wij gaan graag met u in gesprek om te luisteren naar al uw wensen op het gebied van haarwerken, haarstukjes of haarverlengingen. Aan de hand van uw wensen gaan we een geschikte oplossing voor u vinden. U kunt een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag. We zijn zowel telefonisch als via mail bereikbaar. De koffie staat voor u klaar!

Afspraak maken

Afspraak maken
06 295 370 70