skip to Main Content

Haarstukken echt haar

Haarstukjes van echt haar

Goede haarwerken zijn niet te onderscheiden van uw echte haar. De kwaliteit van onze haarwerken is zó goed dat het woordje pruik misplaatst is. Wij noemen het tegenwoordig liever een haarwerk of haarstuk dan een pruik. Een pruik koop je bij een feestwinkel, daar maken ze geen haarwerken op maat. Bij HAIR@RACHEL heeft u de keuze uit haarstukken van echt haar of haarstukken van synthetisch haar. Lees hieronder de voordelen van haarstukjes van echt haar.

Haarstukjes van echt haar

Haarstukken van echt haar of van synthetisch haar heb je in verschillende soorten en maten. Haarstukjes van echt haar lijken het meest op ons eigen haar. Als u de juiste krul, stijl of slag zoekt dan kan dit mooi in het eigen haar verwerkt worden of het eigen haar wordt volledig bedekt. Wat u maar wilt. Haarstukken van echt haar zijn meestal duurder qua aanschaf en hebben meer aandacht nodig dan een synthetische vezel.

Voordelen van haarstukken echt haar

Haarstukken van echt haar worden vaak gebruikt bij mensen die het leuk vinden om hun haar bijvoorbeeld te stijlen of te krullen. U kunt met haarstukjes van echt haar namelijk alles doen wat u met uw eigen haar ook zou kunnen doen. Als u graag lang haar wilt zijn haarstukken van echt haar de beste oplossing. Zo’n haarwerk kan namelijk langer dan 30 centimeter gebruikt worden.

Contact opnemen

Onderhoud haarwerken

Alle haarwerken hebben natuurlijk onderhoud nodig, ongeacht of ze uit echt haar of uit synthetisch haar bestaan. Zo dient u het regelmatig te wassen, zodat het huidtalg en andere vuile stofjes die in uw haarstuk terecht zijn gekomen, verdwijnen. Wij kunnen u ook uitleggen hoe u het beste slijtage aan uw haarwerk kunt voorkomen. Denk hierbij aan de schade die het haarwerk kan oplopen zodra deze te maken krijg met overmatige transpiratie, warmtebronnen of wrijving. Bij HAIR@RACHEL geven wij u graag een aantal handige tips om deze vormen van slijtage tegen te gaan. Daarnaast kunt u altijd bij ons in de salon terecht voor het wassen, knippen en föhnen van uw haarwerk. Zodat uw haarwerk goed onderhouden blijft en er verzorgd uit blijft zien.

HAIR@RACHEL

HAIR@RACHEL is gecertificeerd ANKO haarwerkspecialist en wil daarmee een oplossing bieden voor dunner wordend haar en kaalheid. Maar ook voor voller of langer haar kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar een dergelijke oplossing? Kom dan gerust eens langs in onze moderne kapsalon in Oisterwijk. Hier kunt u altijd terecht voor een vrijblijvend intake gesprek. Daarin luisteren we graag naar uw wensen, wij zorgen dat de koffie klaar staat.

Afspraak maken

Afspraak maken
06 295 370 70