skip to Main Content

Tarieven

Kosten haarwerk

Wat zijn de kosten van een haarwerk?

Haarwerken en haarstukjes zijn er in ontzettend veel soorten en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld haarwerken die het gehele hoofd bedekken, maar ook haarstukjes die het hoofd gedeeltelijk bedekken. De kosten van het haarwerk verschillen dan ook enorm. Wij willen namelijk dat het volledig uw haarwerk wordt, die volledig naar wens is en op maat gemaakt. Er zit bijvoorbeeld al een verschil in de kosten van haarwerk voor vrouwen of voor mannen. Om de haarwerken prijzen te berekenen moeten we met erg veel factoren rekening houden.

Factoren haarwerken prijzen

Om de kosten van een haarwerk te bepalen kijken we naar ontzettend veel factoren. Vandaar dat wij ook niet een prijslijst kunnen geven met kosten van haarwerk voor vrouwen of voor mannen. Dit omdat de prijs voor iedere persoon anders zal zijn. Om de kosten van het haarwerk te bepalen kijken we naar:

  • Hoe groot is het haarwerk?
  • Is het echt haar of synthetisch haar?
  • Wat is de lengte van het haar?
  • Op welke plek van het hoofd worden de haren geplaatst?
  • Is het haarwerk handgeknoopt of machinaal gemaakt?
  • Hoe ziet het binnenwerk eruit?
  • Welk materiaal is er voor het binnenwerk gebruikt?

U kunt zich wel voorstellen dat deze factoren bij vrijwel iedereen anders zullen zijn. Dit zijn allemaal aspecten die een haarwerk duurder of juist goedkoper kunnen maken. Vandaar dat wij geen vaste haarwerken prijzen kunnen geven.

Contact opnemen

Uw haarwerk volledig op maat

Als u bij ons in de salon komt dan voeren wij graag een uitgebreid gesprek over uw wensen en wat het beste bij u zal passen. Tijdens de eerste afspraak bespreken we eerst wat uw wensen zijn, wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten van het haarwerk zullen zijn. Daarna meten we direct uw hoofdmaten op. Bij een maatwerk maken we een mal van uw hoofd en vullen we een orderformulier in met daarop uw wensen, zoals bijvoorbeeld de valling en de lengte van het haar.

Bij de tweede afspraak gaan we het haarwerk passen. Meestal laten we een zichtzending komen van 8 tot 12 haarwerken zodat we kunnen vergelijken wat wel of wat juist niet fijn zit. Als u een haarwerk heeft gekozen die fijn zit dan wordt het haar op maat gemaakt, geknipt, geföhnd en gestyled naar uw wensen. Alles zodat u met een tevreden gevoel bij ons de deur uitstapt. Dat is ons grootste doel!

Afspraak maken

Afspraak maken
06 295 370 70