skip to Main Content

Haarwerken

Haarwerken dames

Specialist in haarwerken voor dames

Haarwerken zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn haarwerken die het hele hoofd bedekken maar ook haarwerken die voor een gedeelte het hoofd bedekken. Wij kijken bij HAIR@RACHEL specifiek naar uw wens. Bent u als vrouw bijvoorbeeld geïnteresseerd in een haarverlenging, meer volume, een klein haarstukje of een volledig haarwerk? Geen probleem! Wij bieden enkel het beste haarwerk voor vrouwen. Alles is hierin mogelijk, zolang u maar tevreden bent.

Voorbeelden

Waarom een haarwerk voor vrouwen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom haarwerken voor dames een uitkomst kunnen bieden. Bijvoorbeeld bij de haarziekte alopecia androgenetica. Hierbij wordt het haar bovenop het hoofd dunner. Dit is een veel voorkomend probleem bij mannen, maar kan ook bij vrouwen voorkomen. Dit kan als vervelend ervaren worden. Hiervoor zijn haarstukjes die een gedeelte van het hoofd bedekken de ideale oplossing.

Daarnaast is Alopecia Areata een veel voorkomende haarziekte. Dit is een ziekte waarbij het haar op sommige plekjes uitvalt en het na enige tijd weer aangroeit. Dit plekje kan zich na verloop van tijd ook gaan verplaatsen. De beste oplossing hiervoor is een confectie haarstukje, omdat het steeds op een andere plek gebruikt moet worden.

De haarziekte Alopecia totalis is een haarziekte waarbij het gehele lichaamshaar uitvalt, dus ook het hoofdhaar. Hierbij kunnen we een haarwerk op maat of confectie haarwerk voor vrouwen gebruiken.

Bij de behandeling van kanker wordt vaak chemotherapie toegepast. Het gevolg hiervan is dat het haar volledig of gedeeltelijk uitvalt. Hiervoor gebruiken we haarwerken voor dames die het gehele hoofd bedekken of een gedeelte van het hoofd bedekken. Deze worden uiteraard volledig naar uw wens op maat gemaakt.

Contact opnemen

Haarwerken voor dames en heren

Bij HAIR@RACHEL creëren we niet alleen haarwerk voor vrouwen maar ook voor mannen. Kaalheid is een veel voorkomend probleem zowel bij mannen als bij vrouwen. Dit kan voor sommige personen onzekerheid met zich meebrengen. Wij zorgen voor de meest realistische en onzichtbare haarwerken. Zodat u met meer zelfvertrouwen en een natuurlijke bos haar naar buiten stapt. Wij creëren haarwerken in ontzettend veel verschillende soorten en maten. Wij adviseren dan ook om eerst vrijblijvend een afspraak met ons te maken zodat wij kunnen luisteren naar uw wensen.

Contact

Zou een haarwerk voor u een oplossing kunnen zijn? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via telefoon en mail en kunnen voor u een afspraak inplannen van maandag tot en met vrijdag. Als u uw vragen liever persoonlijk stelt kunt u ook altijd even bij ons in de kapsalon naar binnenlopen. De kapsalon is geopend op donderdag van 08:00 tot 22:00 en vrijdag tussen 08:00 en 18:00. Wij gaan graag met u in gesprek!

Afspraak maken

Afspraak maken
06 295 370 70