skip to Main Content

Hair wefts

Hairwefts van HAIR@RACHEL

De band van de hair weft is machinaal gemaakt en is daardoor heel dun. Zo kan de band ook in heel dun haar bevestigd worden. De hairwefts zijn herbruikbaar en worden om de 6 á 10 weken omhoog geplaatst. Bij HAIR@RACHEL maken wij gebruik van microringetjes met siliconen. Door de siliconen in de ringetjes ondervindt u geen enkele schade aan uw eigen haar. De microringetjes worden met een tang dichtgeknepen. Zodra we de hair wefts verwijderen knijpen we de ringetjes weer open. Deze hairwefts zijn enorm geschikt voor een snelle toevoeging van haarverlenging of volume. De hair wefts worden op een dergelijke manier geplaatst dat u deze niet ziet zitten. Ze lopen namelijk erg mooi over in uw eigen haar. De hairwefts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende structuren. Of u nu stijl, slag of krullend haar heeft, er is altijd een hair weft die bij u past.

Hair wefts

De beste hair wefts voor u

Door de verschillende kleuren en structuren van de hairwefts is het verstandig om u vooraf goed te laten informeren. Wij nodigen u graag uit om samen te bekijken welke wefts het beste bij u passen en welke hoeveelheid we het beste kunnen gebruiken. Dit is afhankelijk van de lengte en de dikte van uw eigen haar of als u uw haar graag langer wilt. We plaatsen minimaal twee hair wefts. Deze zijn vanaf €138,- per stuk verkrijgbaar. Het omhoog zetten van de wefts is vanaf €32,- en dit gebeurt eens in de 6 á 10 weken. Dat is afhankelijk van hoe snel uw haar groeit.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar een dergelijke haarverlenging? Of wilt u graag meer informatie over hair extensions of haarwerken? Schroom dan niet en neem contact op via Whatsapp, mail of per telefoon. Dan maken we snel een afspraak en bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn onder het genot van een kop koffie.

Afspraak maken

Afspraak maken
06 295 370 70