skip to Main Content

Over ons

Haarwerkspecialist

HAIR@RACHEL, kapsalon én haarwerkspecialist

HAIR@RACHEL is een moderne kapsalon in Oisterwijk. Onze kapsalon is echt een plek om even lekker tot rust te komen, bijvoorbeeld onder het genot van een kop thee of een heerlijke cappuccino. Bij ons kunt u terecht voor wassen, knippen en föhnen voor zowel dames, heren als kinderen. Ook voor een kleuring van het haar bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u zowel een gehele kleuring als een folie kleuring krijgen. Naast een kapsalon zijn wij ook een Anko haarwerkspecialist. Dat betekent dat wij werken volgens de Erkenningsregeling ANKO haarwerkspecialist en dat we zijn aangesloten bij de geschillencommissie.

Ontstaan van HAIR@RACHEL

Toen ik 15 jaar was, zat ik al op de opleiding hairstylisten college in Breda. Dat vond ik zo leuk dat ik binnen 1 jaar, 2 diploma’s behaalde! Daarna ben ik verder gaan met studeren maar dan deeltijd. Naast mijn studie was ik werkzaam bij een kapsalon in Tilburg, daar heb ik 3 jaar gewerkt. Daarna ben ik gaan werken in Hilvarenbeek, daar leerde ik het vak pas echt! In de tussentijd ben ik een aantal keer naar Londen gegaan om daar een aantal trainingen te volgen, die trainingen waren dermate leerzaam dat ik daar na 25 jaar nog altijd profijt van heb. Na 6 jaar werkzaam te zijn in Hilvarenbeek werd het tijd voor een volgende stap en ging ik werken bij een kapper in Oisterwijk. Na 13 jaar vond ik het tijd om zelf een kapsalon in Oisterwijk te openen. En dit gebeurde dan ook in 2014. In eerste instantie enkel een kapsalon, maar na 6 maanden werd ik ook haarwerkspecialist. Hier heb ik een opleiding voor gevolgd bij het haarwerkinstituut. Zo ontstond een erg bijzondere combinatie. Een kapsalon in Oisterwijk en daarbij een haarwerkspecialist. In de salon ligt een lach en een traan, ziekte en vreugde enorm dicht bij elkaar. Maar één ding is altijd hetzelfde gebleven; dat de mensen met een blij en voldaan gevoel de deur uitlopen. En dat geeft een enorme voldoening!

Contact opnemen

Afspraak met ANKO haarwerkspecialist

Bent u op zoek naar een goed haarwerk? Maak dan eens een afspraak met HAIR@RACHEL. Wij gaan graag met u in gesprek om te luisteren naar al uw wensen op het gebied van haarwerken, haarstukjes of haarverlengingen. Aan de hand van uw wensen gaan we een geschikte oplossing voor u vinden. U kunt een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag. Wanneer u langs wilt komen voor een intake gesprek is dit mogelijk binnen 5 dagen. Het intake gesprek is altijd vrijblijvend. We zijn zowel telefonisch als via mail bereikbaar. De koffie staat voor u klaar!

Afspraak maken

Afspraak maken
06 295 370 70