skip to Main Content

Extensions haar

Hairextensions

Beste hairextensions

HAIR@RACHEL gebruikt enkel de beste hairextensions van Indian Gold. Deze hairextensions zijn van 100% menselijk Virgin haar. Dat wil zeggen dat de extensions niet gekleurd of gepermanent zijn. Het haar wordt voor religieuze doeleinden door de Pelgrims geofferd in de Hindoestaanse tempel. Het haar wordt afgeschoren voordat er op de meeste heilig plek gebeden mag worden. De tempel verkoopt het haar, met goedkeuring van de Pelgrims. Het geld wat de tempel verdient met de verkoop van dit haar wordt voor goede doeleinden besteed zoals eten en onderdak voor de Pelgrims. Het Indiase haar heeft van nature een mooie volle slag maar ze kunnen ook stijl of met krul geleverd worden.

Soorten extensions

Bij HAIR@RACHEL heeft u de keuze uit allerlei verschillende soorten hairextensions qua kleur, lengte en bevestigingstechnieken. Als u twijfelt welke extension voor u het meest geschikt is, helpen wij u graag om hierin de juiste keuze te maken.

Keratine extensions

De beste hairextensions hebben een stevige bonding van keratine. Keratine is de bouwstof van ons eigen haar, waardoor de bonding goed met ons eigen haar matched. Bij de extensions in het haar wordt de bonding warm gemaakt en zo wordt het aan uw eigen haar bevestigd. Na het plaatsen van de extensions mag het haar direct gewassen en gestyled of gekruld worden. De haren zijn niet herbruikbaar en gaan ongeveer 3 maanden mee. Hoeveel extensions in het haar nodig zijn ligt aan de dikte van uw eigen haar en welke lengte u graag wilt.

Hairweft extensions

Voor een snelle toevoeging van volume of verlenging van het haar zijn Hairweft hairextensions uitermate geschikt. Het is herbruikbaar en wordt elke 6 tot 10 weken omhoog geplaatst. Deze worden bevestigd met microringetjes en is niet schadelijk voor het haar omdat u geen remove lotion nodig heeft om ze te verwijderen. Mits u ze goed verzorgt en niet te veel föhnt, stijlt of krult, gaan de Hairweft extensions 9 tot 12 maanden mee.

Tape extensions

Tape extensions zijn heel eenvoudig te plaatsen en hebben een flexibele aanhechting. Deze soorten hairextensions blijven 6 tot 10 weken zitten en moeten daarna verwijderd worden met een removal lotion. Daarna wordt er nieuwe tape opgezet en weer in het haar geplaatst. Ook voor deze soorten extensions geldt dat ze 9 tot 12 maanden meegaan, mits u ze goed verzorgt.

Wonderweft

Wonderweft extensions hebben een PU rand van 8 centimeter breed waar gaatjes in zitten. Door die gaatjes wordt het eigen haar gehaald en deze worden aan de onderkant bevestigd met een keratine bonding of met een microringetje. Dit systeem is uitermate geschikt voor dikker haar en als u snel een verlenging wilt. Het haar is herbruikbaar en gaat 9 tot 12 maanden mee, mits goed verzorgt.

Hoeveel extensions in het haar?

De benodigde hoeveelheid hairextensions varieert per persoon en hangt af van uw wensen:

  • Wilt u een hele verlenging van uw haar? Dan zijn er gemiddeld 100 tot 175 extensions nodig.
  • Heeft u dun haar en wilt u meer toevoegen aan uw haar? Dan zijn 50 tot in het uiterste geval 100 extensions in het haar
  • Voor alleen highlights of lowlights zijn gemiddeld 25 extensions nodig.

Al deze soorten hairextensions bij HAIR@RACHEL

Zoals u kunt zien is er een erg divers aanbod aan verschillende soorten hairextensions. Wij begrijpen dan ook goed dat het lastig is welke soorten extensions het beste bij u passen. Daar willen wij u graag bij helpen. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek. Dan bespreken we samen wat de beste hairextensions voor u kunnen zijn.

Afspraak maken

Afspraak maken
06 295 370 70