skip to Main Content

Synthetische pruik

Een synthetische pruik koop je bij HAIR@RACHEL

Goede haarwerken zijn niet te onderscheiden van uw echte haar. In principe moeten alle haarwerken onzichtbaar zijn. Anders heeft de haarwerker het niet goed gedaan of heeft de persoon die ‘m draagt het haarwerk niet goed op of in gedaan. Dat geldt zowel voor een pruik van echt haar als een synthetische pruik. Bij HAIR@RACHEL kunt u dus de beste synthetische pruiken kopen. Pruiken van synthetisch haar hebben een aantal voordelen ten opzichten van echt haar. Deze lees je hieronder.

Synthetische pruiken kopen bij HAIR@RACHEL

In tegenstelling tot een haarwerk van echt haar heeft een synthetische pruik altijd een lengte korter dan 30 centimeter. Voor mensen die graag een korter kapsel dragen en zo min mogelijk aan hun haar willen doen zijn pruiken van synthetisch haar ideaal. U hoeft een synthetische pruik alleen maar te wassen, te conditioneren en op te laten drogen op een droogrekje. Pruiken van synthetisch haar zullen dan zo opdrogen hoe wij het in model hebben gebracht. Daarnaast is synthetische pruiken kopen goedkoper dan pruiken van echt haar.

Contact opnemen

Pruiken echt haar vs. synthetische pruik

Of u nu kiest voor een haarwerk van echt haar of pruiken van synthetisch haar, beide zijn vrijwel niet van echt te onderscheiden. Toch zitten er wel een aantal verschillen tussen de haarwerken. We zetten ze hieronder even op een rijtje.

Echt haar Synthetisch haar
Modelleren Intensief Eenvoudig
Haar langer dan 30 cm Ja Nee
Levensduur Ca. 1 jaar, mits goed verzorgd Ca. 6 – 9 maanden, mits goed verzorgd
Prijs Hoog segment Laag tot midden
Wassen / Shampoo Mag dagelijks Minimaal 1x per week
Conditioner Mag dagelijks Minimaal 1x per week
Haarlak Ja Alleen speciale van HAIR@RACHEL
Föhnen Ja Nee
Stijltang / Krultang Ja Nee
Haar verven Ja Nee
Slapen Ja Nee
Zwemmen Ja Nee
Sporten Ja Is niet aan te raden

Maak een afspraak

Om voor u de beste synthetische pruik te maken, luisteren we graag eerst naar uw wensen. Daarom maken wij graag een persoonlijke afspraak zodat u met al uw vragen en wensen bij ons terecht kunt. U kunt altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Dan nodigen wij u graag uit bij ons op de salon. Zodat we voor u het beste haarwerk kunnen samenstellen en u uiteindelijk tevreden bij ons de deur uitstapt.

Afspraak maken

Afspraak maken
06 295 370 70