skip to Main Content

Kapsalon

Kapper Oisterwijk

Kapsalon in Oisterwijk

HAIR@RACHEL is de kapsalon in Oisterwijk waar je terecht kunt voor wassen, knippen en föhnen. Zowel voor dames, heren als voor kinderen. Ook voor een kleuring van het haar bent u bij de beste kapper in Oisterwijk van harte welkom. Of het nu gaat om een gehele kleuring of een folie kleuring, dat is geen enkel probleem. Maar daarnaast bieden wij nog veel meer!

De kapsalon

In Oisterwijk naar de kapper?

HAIR@RACHEL is een moderne kapsalon in Oisterwijk. Het is echt een plek om even tot rust te komen onder het genot van een kopje thee of heerlijke cappuccino. Maar daarnaast is HAIR@RACHEL de kapper in Oisterwijk waarbij u terecht kunt voor:

  • Wassen, knippen & föhnen voor dames
  • Wassen en knippen voor heren en kinderen
  • Een gehele kleuring
  • De kleuring van uitgroei
  • Ballyage kleuring
  • Folie kleuring
  • Haarverlenging door middel van: extensions, wefts, wonderwefts, dante couture of topfiller
  • Haarwerken/haaraanvulling

Contact opnemen

Ontstaan van HAIR@RACHEL, kapper in Oisterwijk

Toen ik 15 jaar was, zat ik al op de opleiding hairstylisten college in Breda. Dat vond ik zo leuk dat ik binnen 1 jaar, 2 diploma’s behaalde! Daarna ben ik verder gaan met studeren maar dan deeltijd. Naast mijn studie was ik werkzaam bij een kapsalon in Tilburg, daar heb ik 3 jaar gewerkt. Daarna ben ik gaan werken in Hilvarenbeek, daar leerde ik het vak pas echt! In de tussentijd ben ik een aantal keer naar Londen gegaan om daar een aantal trainingen te volgen, die trainingen waren dermate leerzaam dat ik daar na 25 jaar nog altijd profijt van heb. Na 6 jaar werkzaam te zijn in Hilvarenbeek werd het tijd voor een volgende stap en ging ik werken bij een kapper in Oisterwijk. Na 13 jaar vond ik het tijd om zelf een kapsalon in Oisterwijk te openen. En dit gebeurde dan ook in 2014. In eerste instantie enkel een kapsalon, maar na 6 maanden werd ik ook haarwerkspecialist. Hier heb ik een opleiding voor gevolgd bij het haarwerkinstituut. Zo ontstond een erg bijzondere combinatie. Een kapsalon in Oisterwijk en daarbij een haarwerkspecialist. In de salon ligt een lach en een traan, ziekte en vreugde enorm dicht bij elkaar. Maar één ding is altijd hetzelfde gebleven; dat de mensen met een blij en voldaan gevoel de deur uitlopen. En dat geeft een enorme voldoening!

Beste kapper in Oisterwijk

Wilt u graag in Oisterwijk naar de kapper? Maak dan snel een afspraak bij HAIR@RACHEL! De openingstijden van de kapsalon zijn op donderdag van 08:00 tot 22:00 uur en vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur. U kunt ook bij ons terecht voor de mooiste haarwerken. Neem gerust contact met ons op via telefoon of mail en we gaan graag met u in gesprek onder het genot van een kop koffie.

Afspraak maken

Afspraak maken
06 295 370 70