skip to Main Content

Mediceuticals

Haarverzorging producten

Haarverzorging en huidverzorging

Heeft u last van haaruitval of hoofdhuidproblemen? Of bent u op zoek naar producten voor haarverzorging, haarstyling en/of huidverzorging? Ook hiervoor bent u bij HAIR@RACHEL op het goede adres. Het motto is MOOI en GEZOND haar en dat begint met een gezonde hoofdhuid. Als je hoofdhuid niet schoon is kan het haar niet optimaal groeien. Daarom gebruiken wij de producten van Mediceuticals® Advanced Hair Restoration Technology. Deze producten helpen u bij overmatig haaruitval, maar ook om mooi haar te houden. Deze producten zorgen er ook voor dat uw hoofdhuid in top conditie komt en blijft, zodat uw haar gestimuleerd wordt om te groeien en het versterken van dun en zwak haar.

Uitgebreid assortiment

Mediceuticals® Scalp Therapies hoofdhuidproblemen gebruikt u als u last heeft van roos vette of juist een droge, gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid.

De Mediceuticals® Healthy Hair Solutions lijn herstelt en versterkt droog, beschadigd, fijn of chemisch behandeld haar.

Ook voor haarstylings producten is Mediceuticals geschikt voor elk haartype. De producten zijn verrijkt met botanische ingrediënten voor gezond glanzend en vol haar.

Ook voor de huid hebben wij een aantal producten van Mediceuticals® als Bao-Med®. Deze producten zijn geschikt voor alle huidtypes, maar vooral voor mensen met een gevoelige huid.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen?

Wilt u weten welke producten het beste bij uw haar passen kunt. Neem dan contact op om een afspraak te maken voor een huid- en haaranalyse.

Afspraak maken

Afspraak maken
06 295 370 70