skip to Main Content

Hairextensions laten zetten

Laat je extensions zetten bij HAIR@RACHEL

Laat je hairextensions zetten bij HAIR@RACHEL

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten extensions en manieren hoe je hairextensions kan laten zetten. Met extensions kunt u uw wiegen haar verlengen of meer volume geven. Voor de beste en meest natuurlijke extensions bent u bij HAIR@RACHEL aan het juiste adres.

Beste hairextensions zetten

Bij HAIR@RACHEL maken we enkel gebruik van de beste hairextensions van Indian Gold. Deze extensions zijn van 100% menselijk Virgin haar. Dit wil zeggen dat de hairextensions niet gekleurd of gepermanent zijn. Dit haar wordt voor religieuze doeleinden door de Pelgrims geofferd in de Hindoestaanse tempel. Het haar wordt afgeschoren voordat er op de meest heilige plek gebeden mag worden. Vervolgens verkoopt de tempel het haar met goedkeuring van de pelgrims. Het geld wat wordt verdiend met de verkoop van het haar wordt besteed aan eten en onderdak voor de pelgrims. Het Indiase haar heeft een erg mooie volle slag van nature, maar ze kunnen ook stijl of met krul geleverd worden.

Contact opnemen

Soorten extensions

Bij HAIR@RACHEL kunt u allerlei verschillende soorten hair extensions zetten. Het verschil zit ‘m dan in kleur, lengte en bevestigingstechnieken. We lichten de verschillende soorten even kort uit:

Keratine extensions

De beste extensions hebben een stevige bonding van keratine. Omdat keratine de bouwstof van ons eigen haar is matched de bonding van deze extensions erg goed met ons eigen haar. De bonding wordt warm gemaakt en aan uw eigen haar bevestigd. Wanneer je de hairextensions hebt laten zetten mag het haar direct gewassen en gestyled of gekruld worden. De haren zijn niet herbruikbaar en gan ongeveer 3 maanden mee.

Hairweft extensions

Wanneer u graag een snelle toevoeging van volume of verleningen van het waar wilt, zijn hairweft extensions uitermate geschikt. Nadat we deze hairextensions zetten worden ze iedere 6 tot 10 weken weer omhoog geplaatst. De extensions worden bevestigd met microringetjes en gaan, mits ze goed verzorgd worden, 9 tot 12 maanden mee.

Tape extensions

Tape extensions zijn heel eenvoudig te plaatsen en hebben een flexibele aanhechting. Wanneer we deze soorten hair extensions zetten, blijven ze 6 tot 10 weken zitten en moeten daarna verwijderd worden met een removal lotion. Daarna wordt er nieuwe tape opgezet en weer in het haar geplaatst. Ook voor deze soorten extensions geldt dat ze 9 tot 12 maanden meegaan, mits u ze goed verzorgt.

Wonderweft

Wonderweft extensions hebben een PU rand van 8 centimeter breed waar gaatjes in zitten. Door die gaatjes wordt het eigen haar gehaald en deze worden aan de onderkant bevestigd met een keratine bonding of met een microringetje. Dit systeem is uitermate geschikt voor dikker haar en als u snel een verlenging wilt. Het haar is herbruikbaar en gaat 9 tot 12 maanden mee, mits goed verzorgt.

Hoeveel hair extensions zetten?

Hoeveel hairextensions we zetten varieert per persoon en hangt af van uw wensen:

  • Wilt u een hele verlenging van uw haar? Dan moet u gemiddeld 100 tot 175 hairextensions laten zetten.
  • Heeft u dun haar en wilt u meer toevoegen aan uw haar? Dan zijn 50 tot in het uiterste geval 100 extensions in het haar nodig.
  • Voor alleen highlights of lowlights zijn gemiddeld 25 extensions nodig.

Afspraak maken

Afspraak maken
06 295 370 70